14 dager to go

Igår var nesten hele jentegjengen samlet hos Helene Lothe for å fire 17-års dagen hennes. Der spiste vi til min store fryd, peppes pizza, og MYE av det i og med hvor sulten jeg var. Etterpå så vi på en egentlig veldig latterlig film, som faktisk var underholdende. Men tittelen husker jeg ikke! Det er ekstra koselig meg slike sammenkomster nå som alle skal reise for 10 måneder om ikke lenge. Vi må jo nyte tiden vi har igjen! 

Etter besøket gikk meg, Mina og Marie opp til Mina for å sove der. Vell, for å være ærlig var vell jeg den eneste som sov. Vi lå på sofaen og så på film da jeg sovnet, og da jeg våknet lå alle med gapende munn og alle klærene fortsatt på. De to andre hadde kost seg ekstremt med å ta bilder av meg når jeg sov før de også la seg for å sove. Jeg er fortsatt forundret over at jeg ikke våknet med tannkrem på overleppen. 

Se så snill jeg er med vennene mine! På bildene under sitter jeg å koser med Mina og Marie sitt hår. De bytter tud hver gang det er besøk. Jeg har tydeligvis blitt en ubetalt slave som skal kose med dem akkurat når de vil det, og jeg liker det!

Jeg har noen nyydelig venner!

Én kommentar

trageton
-30.07.2012 kl:20:24


æææ.. DET ekkle sovebilde :((

men elsker at du koser hår da, savner det allerede! <3

Skriv en ny kommentar