Sanne Engeberg tilbake på blogg.no?

Heisann ikke-eksisterende lesere!

Nå er har det altså vært en stund siden jeg har blogget fast. Hadde tenkt på å begynne å blogge på blog.com, og har laget blogg og alt, da jeg innså hvor uvant og avansert det virkelig er. Hvis jeg først skal blogge, må det nok bli her. Grunnen til bloggen er at jeg neste år blir forlatt hjemme i Norge, av min beste venninne Helene. Jeg vil ha en blogg hvor hun også kan lese om min hverdag og hva jeg gjør på her, som jeg kan lese på hennes blogg om hva hun gjør på.

Kommer til å bli et utrolig hardt år uten henne. Jeg er vandt til å ha min aller beste venn nær meg hver eneste dag, hele tiden. Jeg kan ringe henne når jeg vil å snakke med henne, og invitere henne over omtrent til enhver tid hvis det er noe som plager meg. 9 timers forskjell og ca 3000 mil unna i ett år fra alt dette, vet jeg ikke helt hvordan jeg skal takle, egentlig..

Jeg vet ikke om jeg kommer til å begynne å blogge nå eller om jeg venter til hun snart skal reise. Men dere får høre fra meg når jeg vet om jeg i det hele tatt skal blogge her eller ikke. Jaja, preiks vell kanskje!



Kan dere tro at hun reiser fra det sjarmtrollet? Unbelivable. Men fortsatt.. kommer til å savne henne som et helvette..

2 kommentarer

Helene
-22.01.2012 kl:11:45


Du er skjønn, og jeg gleeeder meg til å lese :* <3
marie
-20.05.2012 kl:02:41


Syns godt du kan blogge! Jeg og vil lese :D <3

Skriv en ny kommentar