tilbake i bloggverden ya'll

Heisann dere! Nå er jeg faktisk tilbake i bloggverden, enn hvor lenge det vil vare. Jeg har vært litt fram og tilbake når det gjelder dette, i en lang periode nå, men har til slutt bestemt meg for å hoppe i det. Fra nå av er jeg herved en bloggchick igjen! Så hva syns dere om det?

Jeg vet ikke om det vil bli så ofte innlegg, men jeg skal gjøre så godt jeg kan. Men jeg kan si med en gang at jeg aldri, noen sinne, vil lage en videoblogg igjen. Jeg skammer meg, og beklager alle videoer dere desverre måtte ha sett. Aldri igjen. Designet skal forresten også fikses på, jeg står på med det. Men jeg følr meg veldig lite kreativ for øyeblikket!


Demi Lovato - Give your heart a break

Er det forresten noen andre enn meg som har blitt skikkelig hektet på Demi Lovato etter det nye albumet hennes Unbroken? Utrolig mange nye og bra sanger!

Én kommentar

Minuss
-13.10.2011 kl:12:03


Ja, jeg må si at dette var et kick i min hverdag. Jeg har alltid likt å lese bloggene dine, Sanne Engeberg? Ja jeg tror det er det du heter. Du er veldig flink til det du driver på med, og i tillegg så tar du så mange fine bilder!! Også vil jeg si at jeg og elsker Demi sine sanger for tiden, for de er så sykt kule og fine. LUUV

Skriv en ny kommentar