dag 3 av 22

DAG 3 - 3 ting jeg elsket da jeg var yngre. (Hadde faktisk dårlig nok fantasi til å ikke finne på 5 ting, så derfor endret jeg litt på det og tok bare 3 ting istedenfor, hvis det går greit!)

1. Jeg elsket  cartoon network. Jeg tror jeg så på alle programmer der. Powerpuff-jentene, Dexters laberatorium, Tapper (den pysete hunden), Tom & Jerry osv. Etter hvert ble jeg selvsagt eldre, og ikke like barnselig. og da var det Jetix som gjaldt! (Hahahaha)

2. Jeg elsket dyr. Haha, nei, det gjorde jeg så absolutt ikke. Var faktisk redd for hver minste ting i hele verden. Hunder, katter, småspurver på gresset utenfor. Ahh, ja. Jeg var en skikkelig tøffing. Til og med lillesøster var tøffere. Vi syklet nedover bakken.. vell. Rettere sagt, hun syklet, og jeg leide min sykkel. Og hun satt og oppmuntret meg ved å si: "Ja, bra Sanne. Du er veeldig flink!" Så, hvem var storesøsteren egentlig igjen?

3. Når vi er inne på lillesøsteren min, så elsket jeg faktisk henne også. Tro det eller ei. Vi har vært de beste vennene siden vi lære å stå, og nå er vi akkurat like nære. Hun er som dagboken min, alt om inne innerste tanker, kan jeg befri meg selv å si til henne. Hun er den personen som betyr aller mest for meg her i verden! (www.jengeberg.blogg.no)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar